Wat is onze werkwijze bij traprenovatie?

Trapbekleding mét antislip-laag

Level2 traprenovatie is een 5-sterren traprenovatiespecialist, gevestigd in Nederweert (Midden-Limburg) aan de Pannenweg, met 15 jaar ervaring! Hoe wij verouderde en verslepen trappen renoveren vertellen wij u op deze pagina. Om maar vast een tip van de sluier op te lichten: wij leveren kwaliteit én topservice… Hoe dan? Lees dan gerust verder!

De voordelen van onze werkwijze

HOe renoveren wij uw trap?

Level2 nederweert

Wij zijn Bart en Nicole Zentjens van Level2 traprenovatie. Wij renoveren en bekleden uw bestaande trap. Uw oude trap maken wij weer helemaal als nieuw. Zo past hij weer helemaal bij de hedendaagse wooneisen en interieursmaken. 

level2 bart welkom

U kunt in de showroom uw nieuwe trap uitzoeken of wij bezoeken u thuis. In de showroom hebben bij grote stalen om  of wij nemen kleinere stalen mee. Bart beantwoordt dan ook elke vraag die u heeft. Kunt u niet wachten? Maak dan direct een afspraak

level2 bart gesprek

U zoekt een oplossing voor uw verouderde, versleten trap? Wij renoveren alle soorten trappen.

Wij hebben een groot assortiment aan overzettreden. Hierdoor is hak- of breekwerk niet nodig.

level2 bart adviesgesprek

Soms is het lastig om via een staal in te schatten, hoe de trap er na renovatie uitziet. In onze showroom in Nederweert hebben wij verschillende voorbeeldtrappen staan. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de nieuwe trap.

Level2 kleuren uitzoeken

Wij luisteren naar al uw wensen en geven een deskundig advies. Wij meten alles op. Wij voorzien u direct van een offerte zo weet u diezelfde dag wat  een traprenovatie kost. Lees ook: wat kost traprenovatie? 

Level2 Bart inmeten

Uw trap krijgt een fikse opknapbeurt. Bij een traprenovatie is uw trap weer nét zo nieuw als bij trapvervanging! Op de pagina trapkleuren krijgt u alvast een idee van alle kleuren traptreden die wij in ons assortiment hebben.

level2 bus inladen

Wij renoveren uw trap in 1 dag. Komen er extra’s bij zoals trapwangen, led-verlichting of een overloopvloer, dan weet u – vóórdat wij beginnen – precies hoe lang wij bij u aan het monteren zijn. Ga er gerust vanuit dat bij een renovatie een dag voldoende is!

Level2 Bart inmeten

Elke situatie is uniek en vraagt om vakkundige oplossingen, technisch inzicht en creativiteit. Bijna alle zaagwerkzaamheden vinden buiten plaats. Zo voorkomen wij dat uw huis stoffig wordt. Nog dezelfde dag geniet u van uw nieuwe trap!

Level2 Marco zagen

Met 15 jaar ervaring vinden wij voor elke trap een oplossing en leveren wij een goed eindresultaat. Twijfel niet of wij u trap niet kunnen reserveren! Dat kunnen wij dankzij onze verregaande expertise! Level2 traprenovatie renoveert écht elke trap!

level2 bart zagen

Onze vakspecialisten leveren maatwerk tot in detail en zorgen ervoor dat alle overzettreden netjes passen.

level2 bart lijmen

De speciale bruislijm die wij gebruiken is geluiddempend. Na montage worden de randen in de kleur van de trap gekit.

level2 bart montage

Nadat de overzettreden op maat zijn gezaagd, werken wij de trap af. Dat geldt ook voor de trapwangen. 

trap renovatie cefalu

Uw bestaande trap heeft een volledige metamorfose ondergaan! De trap is echt als nieuw en blijft jarenlang mooi. Bovendien is de nieuwe trap veiliger door de standaard antislip-laag! De traptreden zijn dempen loopgeluid.

level2 tevreden klanten

Wilt u ook binnen één dag een nieuwe trap? De positieve klantbeoordelingen die wij mogen ontvangen, laten zien dat wij tevreden klanten hebben. Daarom zijn wij benoemd tot 5-sterrenspecialist!

Dáárom kozen onze klanten voor Level2 traprenovatie:

  • Level2 traprenovatie denkt met u mee en renoveert alle trappen!
  • 12 JAAR GARANTIE OP MATERIAAL EN MONTAGE!
  • Maatwerk tot in detail.
  • Wij komen onze afspraken en beloftes na.
  • Binnen een dag leveren wij u trap schoon en netjes op.

Wilt u ook een nieuwe binnentrap?

Laat het ons weten en wij plannen direct een afspraak met u in! Bart bezoekt u thuis of u komt naar de showroom als u daar de voorkeur aangeeft!

Alvast uw eigen nieuwe trap kiezen? Bekijk dan onze trapkleuren

Professioneel advies!

Persoonlijke gegevens


Omschrijving van uw wensen of stel uw vraag

Foto uploaden (max. 5 stuks, max 10MB)