Veiligheid op de trap

Trapbekleding met antislip-laag

Om uw trap veilig te maken, leveren wij trapbekleding die standaard is uitgevoerd met een unieke antislip-laag. Met gladde treden is het risico om – tijdens het belopen – van de traptrede af te glijden erg groot. Helemaal als u op sokken of met gladde leren schoenen de trap gebruikt. Een smak van de trap? Nee, daar moeten we niet aan denken! Strips op de trap maken het veiliger, maar: is dat mooi? Nee. Strips zijn ook kwetsbaar voor beschadigingen. Daarom gebruikt Level2 traprenovatie traptreden uit één stuk van HPL of pvc.

Alle overzettreden van LEVEL2 traprenovatie hebben een  grove structuur in de afwerklaag. Die structuur zorgt voor het antislip-effect. Een hele geruststelling toch? Zeker als u thuis kleine kinderen heeft of zodra u een dagje ouder wordt.

Onze traptreden zijn veiliger door:

Na een traprenovatie is uw trap veiliger dankzij de standaard antislip-laag van onze overzettreden!

ambachtelijk traprenovatiebedrijf

Veilige trap zonder strips of randen

Onze HPL- en pvc-traptreden zijn uitgevoerd zonder rubberen, aluminium of kunststof antislip-strips of randen. Hierdoor krijgt uw nieuwe trap de uitstraling van een strakke hout- of steenlook traptrede. U krijgt bij ons standaard een antislip-laag op de trap! U heeft na de traprenovatie onmiddellijk een veilige trap voor uzelf en uw huisgenoten! 

ambachtelijke trappenbedrijf

Veiligheid in het donker

Voor nog meer veiligheid kiest u voor led-verlichting in de traptreden. In het donker bestaat de kans dat u een trede mist. Door de verlichting in de traptrede in te bouwen, kunt u ook met weinig licht veilig de trap belopen. De verlichting bouwen wij meteen tijdens de renovatie in. Overigens is de ingebouwde trapverlichting meteen een luxe sfeermaker…

ambachtelijk trappenbedrijf

Open trap veiliger door dichtmaken

Een open trap kan gevaarlijk zijn voor kleine kinderen. Zij kunnen namelijk tussen de treden door glijden. U kunt uw open trap veilig maken door hem dicht te maken. Een open trap dichtmaken doet Level2 traprenovatie ook: u krijgt dan én een veilige trap én weer een mooie trap die jarenlang meegaat. Met of zonder led-licht; het is een aanwinst voor uw woning! 

Professioneel advies!

Persoonlijke gegevens


Omschrijving van uw wensen of stel uw vraag

Foto uploaden (max. 5 stuks, max 10MB)

Advies over veiligheid

Heeft u behoefte aan een veiligere trap in huis? Maak dan een afspraak met Bart. Hij zal u dan alle mogelijkheden aanreiken om dit te bereiken!

Uw trap antislip maken doen wij zonder lelijke strips!  Level2 traprenovatie heeft overzettreden uit één stuk met standaard antislip-laag. U kunt hierdoor niet struikelen over naden of afwerkprofielen!

ledverlichting in de tredes

Veilige trap was een must

Familie Weening: “Omdat wij wat ouder worden, wilden wij iets aan de veiligheid van onze trap doen. De antislip-laag is daarom ideaal voor ons én gemakkelijk schoon te houden.”